Basislidmaatschap

 

Het basislidmaatschap
Voor alle sportieve fietsers die goed verzekerd op pad willen heeft de KNWU een zeer voordelig basislidmaatschap.

Voor maar € 11,50 per jaar ben jij tot en met 31 december 2017 goed verzekerd tijdens training- en toertochten en ontvang je een unieke KNWU ledenpas waarmee je korting krijgt op KNWU evenementen en toertochten. Je lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch voor je verlengd.

Wil jij vanaf nu ook goed verzekerd de weg op en profiteren van alle voordelen van het KNWU lidmaatschap? Schrijf je dan vandaag nog in via dit formulier.

Wielersport magazine en KNWU basislidmaatschap
Wil jij naast de voordelen van het basislidmaatschap ook op de hoogte blijven van al het nationale wielernieuws? Neem dan een abonnement op Wielersport magazine.

Zes keer per jaar verschijnt Wielersport magazine met al het nationale en regionale wielernieuws, interessante interviews met profs en nieuw Nederlands wielertalent en spraakmakende columns.

Ook het Wielersport magazine ontvangen? Dat kan voor € 30,- per jaar*
Lid worden en het magazine aanvragen kan door dit formulier in te vullen.

*Je betaalt in totaal € 41,50. € 11,50 voor het basislidmaatschap en € 30,- voor Wielersport Magazine.

Materiaalverzekering en KNWU basislidmaatschap
Schade en/of diefstal van een fiets is een vervelende bijkomstigheid voor fietsers. De materiaalverzekering zorgt ervoor dat schade aan- of diefstal van je verzekerde fiets vergoed wordt.

De materiaalverzekering kan alleen afgesloten worden in combinatie met het KNWU basislidmaatschap. Voor meer informatie over de materiaalverzekering kun je hier kijken.