Terug naar overzicht

Wij zoeken een stagiair Content/Media

Team communicatie en content bestaat uit drie vaste medewerkers en elk half jaar een stagiair(e). Wij houden ons bezig met de promotie en marketing van de top-, wedstrijd- en breedtesport in Nederland. Daarbij horen activiteiten op het gebied van marketing, sponsoring, communicatie, pers en eventmanagement.

Voor de stageperiode september 2017 - januari 2018 zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) met een hart voor de wielersport. Je draait volop mee met ons team, helpt met het organiseren van evenementen en maakt gave visuals. Daarnaast houd je de social mediakanalen bij, heb je oog voor detail en ben je altijd opzoek naar nieuwe toffe content.

Kun jij je hierin vinden?

  • Je schrijft en presenteert makkelijk
  • Je vertaalt kansen in verhalen en goede posts
  • Uiteraard heb je een soepele kennis van social media: Facebook, Twitter en Instagram
  • Je werkt zelfstandig, maar ook in teams
  • Kennis en ervaring met Photoshop en/of Sketch

Reageer dan voor 21 augustus 2017 door je cv en motivatie naar de KNWU te sturen. Dit kan t.a.v. Kevin Leenheers, Wattbaan 31-49, 3439 ML te Nieuwegein of per mail naar kevin.leenheers@knwu.nl. Voor vragen over de stageplaats kan je bellen met het uniebureau van de KNWU op 030-7513300.

Let op: De gesprekken zullen plaatsvinden in Nieuwegein, maar je zult uiteindelijk stagelopen in Arnhem, op Papendal. Na de zomer gaan we namelijk verhuizen.

Over de KNWU

De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top-, wedstrijd- en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, para-cycling en kunstwielrijden. Wij hebben als doel iedereen in Nederland beter te leren fietsen.