Opleidingen - Algemeen

Gepubliceerd op 16 mei 2017, Geupdate op 09 november 2018

Naast of na een actieve carrière als sporter zijn er binnen de KNWU allerlei kaderfuncties waarin je veel kan betekenen voor de wielersport. Jouw kennis en eigen ervaringen als renners/rensters komen hier zeker bij van pas.

KNWU Campus

Voor de verschillende opleidingen en cursussen kan je kijken op de website van de KNWU Campus. De KNWU Campus is het nieuwe opleidingsplatform van de KNWU. Het platform is voor iedereen die als trainer-coach, bestuurder, ploegleider, soigneur, mecanicien, jury of volger actief is in de sport.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Opleidingen via campus@knwu.nl of bel naar 085-070 1922.

Nieuwe weg

Met de KNWU Campus zijn we een maand geleden een nieuwe weg ingeslagen met onze opleidingen. We bieden een diverse aanbod aan op de meest denkbare thema's en dit voor meerdere doelgroepen.

Modulair aanbod

We zien een toekomst in het modulair opbouwen van het aanbod; 'een leven lang leren'. Een opleiding wordt dan ook in gedeeltes afgerond. Zo kan een opleiding uit 3 verschillende programma's (meerdere dagen) en 2 modules (dag of dagdeel) bestaan. Maar is het ook mogelijk om zelf 1 of meerdere modules te kiezen welke jou interesseert als vrijwilliger.