Lid worden

Basislidmaatschap

Mogelijke opties

De KNWU biedt je drie opties als het gaat om het basislidmaatschap.
Lees hieronder meer over deze mogelijkheden.

1
Basis

Als sportieve fietser wil je natuurlijk goed verzekerd op pad.
Daarom heeft de KNWU een zeer voordelig basislidmaatschap. Voor maar € 11,50 of € 23,- per jaar*:

  • Je rijdt het hele jaar aanvullend verzekerd rond
  • Je mag meedoen aan funklasse- en regiowedstrijden
  • Je krijgt korting op KNWU-evenementen, zoals de KNWU Dutch Fondo
  • Je krijgt korting op KNWU-programma's, zoals Join the Race
  • Je start vooraan bij strandraces
  • Je krijgt unieke wielerbelevenissen
  • Je ondersteunt de ontwikkeling van de wielersport in Nederland

Wil jij vanaf nu ook goed verzekerd de weg op en profiteren van alle voordelen van het KNWU lidmaatschap? Schrijf je dan vandaag nog in!

*Als lid via een club betaal je € 11,50 per jaar. Een direct lid betaalt € 23,-. Dit lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch voor je verlengd.

2
Basis + Wielersport Magazine

Wil jij naast de voordelen van het basislidmaatschap ook op de hoogte blijven van al het nationale wielernieuws? Neem dan een abonnement op Wielersport magazine.

Zes keer per jaar verschijnt Wielersport magazine met al het nationale en regionale wielernieuws, interessante interviews met profs en nieuw Nederlands wielertalent en spraakmakende columns. En dat voor maar € 30,- per jaar*. Lid worden en het magazine aanvragen kan door dit formulier in te vullen.

* Direct basislid: Je betaalt in totaal € 53,- (€ 23,- voor het directe basislidmaatschap + € 30,- voor Wielersport magazine)
* Basislid via een club: Je betaalt in totaal € 41,50 (€ 11,50 voor het basislidmaatschap via een club (vaak in de contributie van de club) + € 30,- voor Wielersport magazine)

3
Basis + Materiaalverzekering

Schade aan en/of diefstal van je fiets is een vervelende bijkomstigheid. De materiaalverzekering zorgt ervoor dat schade aan- of diefstal van je verzekerde fiets vergoed wordt.

Deze materiaalverzekering kan alleen worden afgesloten in combinatie met het KNWU basislidmaatschap. Voor meer informatie over de materiaalverzekering kun je hier kijken.