Nieuws

Wij zoeken een stagiair Content/Media (m/v)

9 november 2017

Voor de stageperiode februari 2018 - juni/juli 2018 zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) met een hart voor de wielersport. Je draait volop mee met ons team en maakt gave content. Daarnaast houd je de social mediakanalen bij, heb je oog voor detail en ben je altijd op zoek naar nieuwe toffe content.

Team Communicatie en Content bestaat uit drie vaste medewerkers en elk half jaar een stagiair(e). Wij houden ons bezig met de promotie en marketing van de top-, wedstrijd- en breedtesport in Nederland. Daarbij horen activiteiten op het gebied van marketing, sponsoring, communicatie en pers.

Heb jij dit in huis?

  • Je schrijft en presenteert makkelijk
  • Je vertaalt kansen in verhalen en goede posts
  • Uiteraard heb je kennis van social media: Facebook, Twitter en Instagram
  • Je werkt zelfstandig, maar ook in teams
  • Kennis en ervaring met Photoshop en Google Analytics (pré)
  • 3e jaars opleiding Communicatie, SPECO of Communication & Multimedia Design
  • Oh ja, natuurlijk ben je gek op de wielersport!

Reageer dan voor 4 december 2017 door je CV, motivatie en een portfolio (zoals een blog of artikel) naar Kevin Leenheers te sturen via kevin.leenheers@knwu.nl. Voor vragen over de stageplaats kun je Kevin een mail sturen of bellen (085-070 1929). De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 7 en maandag 11 december.

Over de KNWU

De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top-, wedstrijd- en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, para-cycling en kunstwielrijden. Wij hebben als doel iedereen in Nederland beter te leren fietsen.