Wielersport Magazine

Ben jij wielergek en wil jij altijd alles weten rondom de wielersport?

Vier keer per jaar verschijnt het Wielersport Magazine met beeldreportages, achtergrondverhalen en interessante interviews met  profs en wielertalenten.

In het Wielersport Magazine komen dezelfde rubrieken terug. Dit zijn bijvoorbeeld 'Over de grens' waar Nederlandse renners van buitenlandse clubs aan het woord komen, 'Roots' waar renners terug gaan naar hun oude trainingslocatie en 'Retro' waar er wordt teruggekeken op bijzondere gebeurtenissen of plekken.

Iedere editie komt er een prof aan het woord die je meeneemt naar zijn of haar training en vertelt over zijn/haar favoriete route in de rubriek 'Trainen met...'.

In het magazine staat veel beeldmateriaal. Onder andere foto's van bijzondere wielerbanen of parcoursen in Nederland in de rubriek 'Hotspot'.

In de column 'Leermeesters' komen de coaches aan het woord. Hier lees je van wie zij hun inspiratie en advies hebben gekregen en waar zij hun ervaring hebben opgedaan.

Kosten

* Direct basislid: Je betaalt in totaal € 38,- (€ 23,- voor het directe basislidmaatschap + € 15,- voor Wielersport magazine)
* Basislid via een club: Je betaalt in totaal € 26,50 (€ 11,50 voor het basislidmaatschap via een club (vaak in de contributie van de club) + € 15,- voor Wielersport magazine).