Terug naar overzicht

We verhuizen deze zomer naar Papendal

Deze zomer verhuizen we samen met de Triathlonbond (NTB) naar een nieuwe locatie op Papendal. Beide bonden zijn momenteel nog gevestigd in het Huis van de Sport in Nieuwegein waar zij op dezelfde verdieping kantoor houden.

NTB- directeur Rembert Groenman: “Dit is een mooie stap in de professionalisering en volwassenwording van onze sport. In de Wielren Unie vinden we een sterke partner met diverse opties voor inhoudelijke samenwerking. KNWU-directeur Vincent Luyendijk: “We kijken uit naar een mooie samenwerking met de Triathlonbond.” Een sport die een mooie ontwikkeling doormaakt. Het wordt geweldig om samen op Papendal te werken met tal van faciliteiten in een topsportomgeving.”

KNWU Clubhuis

Wij zullen met de verhuizing ons intrek nemen in een voormalige sporthal. Deze wordt verbouwd naar een kantooromgeving die wordt vormgegeven als een (KNWU) Clubhuis. Hierin zal er ruimte zijn voor beide sportbonden om de eigen identiteit vorm te geven. Het wordt een toegankelijke werkomgeving in een open ruimte met flexplekken waar samenwerken en de sport centraal staan.

In het hart van de sport

Met de verhuizing naar Papendal zijn we nog dichter bij coaches en talenten die al langer op Papendal actief zijn. Met de BMX baan voor de deur, mountainbiketracks in de achtertuin en de Posbank om de hoek zijn we thuis in het hart van de sport.