Nieuws

Euro Cycling XP: Nieuw wielerevent in de Benelux

5 oktober 2017

Van 20 t/m 22 oktober vindt de eerste editie van Euro Cycling XP plaats in MECC Maastricht. Een mooie afsluiter van het wieler-, MTB en triathlon seizoen en de start van het winterseizoen veldrijden en ATB. Het is een plek waar jij als fietser wordt geïnspireerd, de community elkaar ontmoet en kennis en ervaringen worden gedeeld.

Euro Cycling XP is een internationaal wielerevenement waar grote merken zich presenteren en waar liefhebbers, amateurs en profs hun kennis delen over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching. Daarnaast is er een Kwaramont wielercafé met paneldiscussies en petje-op-petje af, een bikefitting lab, indoor cycling clinics verzorgd door Wahoo en Delta Cycling Team en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, zoals een kidsclinic op zaterdag en zondag en doorlopend - onder begeleiding - een behendigheidsparcours op de beursvloer en op de indoor BMX pumptrack. Niemand minder dan Eddy Merckx zal de opening verzorgen.

Speciale actie: Leden van de KNWU ontvangen €4,- korting op de entreeprijs en betalen zo geen €12,- (online), maar €8- . Voer de code ‘KNWU’ in en koop je ticket via deze link.

Leer van (ex) profs

Leer van de kennis en ervaring van (ex) profs en rijd mee met outdoor clinics onder begeleiding van de profs van team Lotto Soudal en WM3 (Marianne Vos) én ex-profs zoals Johan Vansummeren, Marc Wauters en Erwin Nijboer. Er worden verschillende clinics voor zowel de beginner als de ervaren wielrenner georganiseerd. Boek je clinic hier. Let op: vol=vol.

Spectaculaire Car Park Climb

à BLOC en Katusha Alpecin organiseren op zaterdagavond 21 oktober de spectaculaire Car Park Cannon Ball in de parkeergarage van MECC Maastricht. Een tijdrit naar de vierde etage van de parkeergarage, waar een DJ en de à BLOC Bicycle Bar klaar staan voor een spetterende afterparty. Maximaal 126 mensen kunnen deelnemen aan deze klim, dus wees er snel bij of kom deze helden aanmoedigen. Bekijk hieronder de video van de Car Park Climb in Adelaide:

Zwift clinics

Zwift is dé sensatie op het gebied van binnen trainen. Of het nou winter of zomer is, Zwift helpt je op een zeer attractieve manier je fitness doelstellingen te bereiken. Samen met de Wahoo KICKR indoor fietstrainers worden er gratis clinics georganiseerd: Zwift clinic basics, Zwift work-out clinic, Zwift Race en Wahoo KOM challenge. Ontdek tijdens Euro Cycling XP de mogelijkheden van Zwift en boek je clinic hier.