Nieuws

Train mee voor meer power en souplesse

1 februari 2018

Vanaf februari start de KNWU met iets nieuws voor de KNWU Districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden. Elke KNWU licentiehouder kan deelnemen aan interval, power en souplesse trainingen op het Wielercircuit van Sloten in Amsterdam.

Op deze trainingen worden power- en herhaalde sprints gedaan in groepen van 4 tot 6 personen. Interval, power- en souplesse trainingen versterken de macht en de kracht van het kilometers maken. Dus als jij beter wil worden, is dit een flinke stap in de goede richting.  Er worden verschillende groepen gemaakt, zodat je op jouw eigen niveau kan trainen. De trainingen duren 1,5 uur.

Deelnemen

In verband met het licht beginnen in februari de trainingen om 16.30 uur. Van maart t/m juni starten we één uur later (17.30 uur). De eerste training is op woensdag 7 februari van 16.30 uur tot 18.00 uur. Daarna is er iedere woensdag een training. De trainingen worden gegeven door Tim Veldt, Jos Geijsel en Hans Leijnse.

Iedereen met een KNWU licentie, ouder dan 14 jaar, kan deelnemen. De kosten bedragen €5,- per training. Je kunt je aanmelden door te mailen naar: stdc@marcoknies.nl. Voor vragen kun je hier ook terecht.