Nieuws

Toon je talent tijdens de KNWU Limburgse Testdagen

4 april 2018

In de zomervakantie organiseert de KNWU - samen met Limburg Cycling - voor 2e-jaars nieuwelingen (m/v) en 1e -jaars junioren (m/v) de KNWU Limburgse Testdagen wegwielrennen. Renners van andere disciplines zijn - mits zij een racefiets hebben en in bovenstaande categorie vallen - uiteraard ook van harte welkom.

Toon je talent

De Limburgse Testdagen zijn bedoeld om je talent te laten zien. Ook kunnen de coaches jou in deze week beter leren kennen. Tijdens deze dagen worden er diverse testen afgenomen, leer je allerlei trainingsvormen en -technieken én wordt er aandacht besteedt aan trainingsleer, mentale vaardigheden en voeding.

De KNWU Limburgse Testdagen worden georganiseerd op de volgende data:

  • 10 juli tot en met 12 juli
  • 17 juli tot en met 19 juli
  • 23 juli tot en met 25 juli

Je kan bij inschrijving een voorkeursweek aangeven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken de coaches een planning.

Overnachting

We verblijven tijdens de Testdagen in Sports & Talentpark Watersley (Watersley 1, 6132KA Sittard (shortstay)). De eigen bijdrage hiervoor is € 100,- per persoon en dien je bij aankomst contant te betalen.

Aanmelden

Lijkt het je leuk mee te doen aan deze Testdagen? Schrijf je dan uiterlijk voor vrijdag 8 juni 2018 in door dit formulier in te vullen. De coaches maken uit de inschrijvingen een selectie. Als je geselecteerd bent krijg je voor maandag 25 juni per e-mail een uitnodiging met daarin de benodigde informatie.