Nieuws

EK Strandrace op 9 december 2018 in Scheveningen

20 februari 2018

De Cad & Company Europese kampioenschap Mountainbike Strandrace 2018 is op 9 december op het strand van Scheveningen.

Het kampioenschap, dat vorig jaar in de sneeuw eindigden, wordt voor de derde keer gehouden in Den Haag. Jasper Ockeloen is de huidige kampioen bij de elite mannen en Riejanne Markus bij de elite vrouwen.

In 2018 is er ook een titel voor de masters 40+. Voormalig wielrenner Erik Dekker won vorig jaar in deze categorie. Met genoeg deelneemsters zal er ook voor de vrouwen masters 40+ een kampioenschap gehouden worden.

Parcours

De route van het Europees kampioenschap zal - met een paar kleine aanpassingen - hetzelfde zijn als de vorige twee edities: Twee rondes van Scheveningen naar Katwijk en terug.

Meer informatie is te vinden op www.bicyclebeachrace.com

NK CST Strandrace 4 maart

Op 4 maart 2018 barst ook de strijd los tijdens het Nederlands kampioenschap CST Strandrace in Castricum aan Zee. Het NK wordt georganiseerd door Deining in samenwerking met Wielerclub Alcmaria Victrix. De race start om 11.00 uur vanaf strandpaviljoen Deining. Het parcours is ongeveer 40 km.

Deelnemen

Meedoen kan nog! Er is een voorinschrijving (iedereen) en een daginschrijving (alleen basisleden en cyclo). Voorinschrijven kan t/m 27 februari 23.00 uur via mijnKNWU (vol=vol).

Kijk voor meer informatie op www.deining.nl